2008. június 10., kedd

The Drifting... Pt. 6.

 Kedves olvasók, bocsánatért kell hogy esedezzünk... fel részegen a beton virágtartókban, mert elég megkésve került fel az alant elterülő Drifting rész. Sajnos dolgunk volt bőven: néznünk kellett ahogy szárad a ragasztóanyag a Heinekenes címke és az üveg között, be kellett állítgatnunk egy vindózvisztát a cséhez... jah meg vizsgaidőszakunk van. Jobb ekxszkjúzokat sajnos nem tudunk felmutatni, egy új driftinget most viszont simán, de akkor már fűszerezzük meg az előző förmedvény linkjével is:
!The Drifting 5.!

Ismét idéznem kell:
"Kb fél 3... takarítunk. Plafont parfisból átalakított törlőgecivel, parkettát húgymosó ronggyal. Vettünk 30... vagy 300 000 mittomén' liter domesztoszítót, meg ciff vízkő eliminálót. A parketta beszívta magába a sárga nedűt... Viszont a plafon csöpög továbbra is a fürdőszobában. Helycserés támadás, kétkezes mosás, és fényképekkel dokumentált koszgyilkolás a stratégiánk. "
 Ahogy a tévébe megy a nagy fogyás, mi úgy rendeztük meg a nem túl tavaszi, de nagy takarítás című mészárlást. A fentebb írt mekkgájvör eszközök álltak rendelkezésünkre, annyi domesztosszal, hogy BB Zsanettet is kinyírta volna ez a koncentráció.
 Ismételten hatalmas beszólások következtek, melyeket nem restelltem lementeni. Pár darab:
  - Vigyázz azzal a plafonnal, még a végén a nyakunkba szakad a szar is. - Hevee
  - ... ... ... Fincsiii... - Árpesz
  ...
  - Így beszél egy rend jellemű pap... - 
Ernesty
  - A falakról meg folyik a káosz jellemű genyó... - Hevee

Néha egész lelkes battlecryokat hallattunk, ezek közül Jay-é az egyik legemlékezetesebb, természetesen az epicentrumból, avagy a fürdőszobából:
  - Jön az anyag geciii!!!
A furcsa tárgyak felbukkanása folytatódott. Pl a fürdőszoba takarításakor találtunk egy olyan alsógatyát, mely senkié sem volt, viszont három napja nem mertünk hozzányúlni.
  - Én is láttam már, azt hittem valakié. - Jaysicks
  - ... És igazad is volt... - Laza

A takarítás egyre intenzívebben folyt, szerintem megtöltöttük a szeméttárolót, mindenféle húgy által elmart parfisfejekkel, meg parketta léc darabokkal, már ha az alsógatyát nem említjük... ahogy Hevee mondta: "Nem megyünk suliba, mert takarítunk! " Nos, ilyet sem állítunk túl gyakran, férfiú mivoltunk révén, asszem ez egyszerűen konstatálható. Olyan szerencsében részesültem, hogy sajátságos rangot, és szuperhős nevet kaptam az egész procedúra közben: "- Laza, te vagy a Kitámasztor! " - Hevee. ugyanis csak én tudtam kitámasztani egy cigis dobozzal a benti minikukát, melyet addigra átáztatott a tömör sör-után-lé...
 A konyha feltakarítása az én feladatom volt. Ez azért volt érdekes, mert a padlón hevert kb. egy előző szilveszter óta ott ragadt uborka szelet, melyet eddig senki sem tudott legyőzni. Nos, képzett harcosként, igaz 3 órás munka árán, de jelenthettem: "Kinyírtam az uborkát, enyém az exp! "
És ha már az Exp-ről beszélünk kedves szerepjátékot értő nép, az erkélyen hűsölve a következő párbeszéd zajlódott le Hevee és Árpesz között:
  - Hát azért ez a kalandunk sok Exp-t fog érni. - Hevee
  - Kinek kell az Exp, nekem a jó illat kell! - Árpesz

További észrevételeink nem lettek esztétikusabbak, bár ezt sejthettétek:
  - Az ott a sarokban mi? - Laza
  - Kis átdiffundált szar! - Hevee
  - What is this shit?! - Árpesz
  - "Mi a szar ez??" - Jaysicks

... költői kérdés:
  - Huugy vagy? - Árpesz
Mellesleg Jay megalkotta az ultímét tanulmányi rendszer szerű kémijaiji ojjektumot, melynek neve: "Neptun karbonát... " Sajnos ezt manapság kicserélték egy sok-sok E-betűvel tarkított, egészségtelen TR- rendszerre... noh, mindegy... ez nem ide tartozik...
 Tervezgettünk-tervezgettünk, mert hát csinálni kellett valamit a nap hátralévő részében is. Hevee megpróbált valami épkézláb ötletet felvetni:
  - Megnézhetnénk egy FMA részt! - Hevee
  - Áh... túl hideg van hozzá... - Jaysicks

Bizony-bizony... a 2007-es Februárban szellőztetni, legalább olyan kellemes mintha egy meccsbokxszot tolnátok fel a fütyitekbe gyerekek!
 Végül is mit mondhattam volna a nap végére, meglincselés gyanánt: "Talán jobb is, hogy így Folytak a dolgok... " A megagyalásom után egy apró szünet következett, pihentünk... (Az egyetemen Árpesszal...)
 A nap legvégét illetően úgy döntöttünk, hogy FMA-t nézünk, a lehető leghidegebb, leg-geci-szét-ázottabb szobájában, Jay és az én területemen. Folytak az előkészületek, mint az atom, ebből megint lettek olyan bonyodalmak, amelyek titeket, olvasókat kifejezetten érdekelhetnek. Pl.:
  - Ha nincs szüksége senkinek villanyra, akkor... - Jaysicks
  - Dobjuk ki az ablakon!!! - Laza

  ...
  - HúgyKettőÓ... - Laza
  - Húgyvíz károsultak lettünk... - Laza
 'Laptop tévézésünk' komikusabb volt, mint 100 fábry showder, és hidegebb mint az Antarktisz deszkapályái. Nyugovóra tértünk, és vártuk végre a kegyes halált... Könnyes szemekkel, reményt vesztve és csalódottan ébredtünk...

Most az egyszer még: tu bí kontinyhűd... Hamarosan következik a végkifejlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése